Idésprutan: Vad kan Slottet användas till i stället?Företaget Wasted Space uppmanar folk att skicka in tips på bortglömda, tomma, ödsliga platser som man kan använda till något bra eller kommersiellt. Någon föreslog Slottet. Motivering: "Pampig byggnad i centralt läge som i dag är kraftigt underutnyttjad". Många sitter säkert och filurar på vad Slottet skulle kunna användas till. Tre förslag från oss:

1. Klamydiamottagning.
Alltfler unga drabbas av Klamydia, så det behövs en stor samlingsplats som samlar upp, testar och ger behandling. Även kungafamiljen är välkomna.

2. Kaninhem
Många har gråtit floder över de skjutna kaninerna runtom i Stockholm. Senast massakerades tusentals. Varför inte låta Tussen, Fluffen och Rufsen flytta in i en varsin tornkammare?

3. Big Brother De Luxe.
Är det inte fördjävligt skabbigt när Big Brother-deltagarna ska samsas i en liten bar med tillhörade sovutrymme? Fatta Slottets potential att glamma till det hela lite.

4. Konstprojekt.
Upplåt huset till Ernst Billgren och E-type. Bomma igen ett par veckor, öppna sedan och se vad som hänt.

5. Den ultimata hämnden.
Bygg lägenheter för bostadslösa/ bygg stor ungdomsgård/ starta en tankesmedja som jobbar för alla människors lika villkor.

Kommentarer
Postat av: Nyfiken

Men gud vem är det som har denna fantastiskt underbara blogg? Har funderat och funderat men utan resultat...Snälla avslöja!!!

2008-09-11 @ 21:43:52
Postat av: larssan

Kan bara hålla med föregående talare, hur kul som helst.

2008-09-12 @ 08:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0