Så överlever stekaren hösten - unikt tiostegsprogramSommaren är stekarens säsong. Så vad gör man när hösten ruskigt viner in med sina mysiga koftor och hippieinspirerade tésammankomster? Alltså: hur överleva innan vinterns after ski-säsong drar i gång?


I dag fick vi ett mejl från Putte som har utvecklat ett unikt tiostegsprogram för hur man som stekare överlever hösten.

1. Välj en tjockare tröja utan krage, gärna en v-ringad så att du fortfarande kan ha pikékragen uppvikt alternativt börja tidigt med tunn skidjacka i bjärt färg.

2. Te är kanske gott på hösten, men inget för en riktig stekare. Om du ändå måste – drick det ur ett cherryglas, lägg några isbitar i för att undvika de avslöjande ångorna."En fräsch varm drink på lövplayan"


3. I stället för att säga "en mysig kopp te i höstrusket" säg i stället "en fräsch varm drink på lövplayan".

4. Säg aldrig att du fryser, säg i stället att du är sjuuuukt badsugen men att du nyligen smort in dig.

5. Ha vita korta shorts som vanligt, men under dem kan du bära hudfärgade stödstrumpor av tjockare variant. Finns på välsorterade dambutiker. Klistra på lite hår med självhäftande tejp för naturligt intryck. Men inte för mycket, det ska fortfarande vara fräscht.

6. När du känner dig så där höstigt nere, tänk på det enda som är bra med hösten: det generösa användandet av soldatens läppsalva. Vilka sugmunnar vi får uppleva, gents!

7. Många tjejer glömmer att raka bikinilinjen under denna gudsförgätna årstid. Välj damer med försiktighet herrar! Annars riskerar ni att hamna på något som liknar värsta cross dressing-partyt...

8. Läs alltid Playboy och Café på fiket, aldrig gamla runksunkiga klassiker i originalupplaga från något äckligt antikvariat.

9. Tillåt mannens bästa vän en välförtjänt vila efter sommarens strandsessioner. En visit till sjuksyster för att kolla den lille butlerns åkommor kan kännas rätt fräscht!

10. Nu har du även tid för att sortera i byrålådan bland sommarens anmälningar som rör det som feministmaffian kallar "sexuella trakasserier" eller som vi säger "livets goda". Sanera och var redo inför Beach 2009!

Kommentarer
Postat av: Görvin

Asså trodde inte att någon kunde säga det så korrekt. Jag ryser, du borde fanimej jobba på King!

2008-08-19 @ 16:45:35
Postat av: Joppe

Någon som har bra tips på var man kan hitta de där strumbyxorna?!

2008-08-19 @ 16:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0