The Secret till de som verkligen behöver det!!!!
FORUM SYD

Development Project Application


Application questions

1. Summary of project

Att dela med oss av den fantastiska boken "The Secret", som skakar om var och en som läser den. Mer än nånsin förstår man vad tankens kraft kan göra med människan. Nu tycker vi att det är dags för oss i de nordliga länderna att dela oss av vår insikt. Många i Afrika har inte råd att köpa boken, ja böcker överhuvudtaget faktiskt, så därför erbjuder vi nu att genom kurser och inspirerande föreläsningar hjälpa dem att komma till sin fulla kapacitet.

2. Background

Vi är båda med i en bokcirkel, fyra quinnor på fyrtio jordsnurr. När vi började läsa boken hade vi alla våra små problem, jag hade just kommit tillbaka från jobbet efter en månads sjukskrivning. Lena hade gått igenom en jobbig skilsmässa. Annas hund hade under en längre period lidit av cancer och nu avlivats. Kort och gott, boken förändrade vårt sätt att tänka.
Boken beskriver hur man med tankens hjälp kan få allt det du vill ha ut av livet. Till en början trodde vi inte på det här, men när Lena plötsligt stod där med en ny livskamrat, Anna med en supersöt hundvalp och jag fick arbetsglädje igen, så förstod vi att The Secrets budskap verkligen fungerar.

5. Describe situation of project target group

Barn och vuxna i Afrika har det inte lätt. De flesta av dem har inte heller ens hört talas om boken The Secret. Vi tror att deras livskvalitet skulle kunna bli så mycket bättre om de verkligen lär sig att tänka sig till det de vill ha. Vi har redan lite kunskap om landets situation, både genom Gambiacharter och genom den gripande tv-serien "Frufritt".

6. Project goal (what will be achieved by project on completion?)

Utrota fattigdomen i Afrika!

7. Democracy and human rights in project

Detta känns jätteinspirerande!

P.S Vi tänker att Clowner Utan Gränser måste ha fyllt i denna blankett många gånger. Om ni skulle vara så vänliga att tänka "samma approach" för oss som för dem, kanske till och med hämta några rader från deras ansökan så undviker vi onödigt pappersarbete för er och lite extra projekttid spars för oss.

Kommentarer
Postat av: Liz

Det här var ett av de bästa inläggen som jag läst!

2008-08-12 @ 20:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0