Nordman släpper skilsmässoplatta

Bruce Springsteens har gjort Tunnel of Love, Marvin Gay släppte klassikern Here my dear och  Bob Dylan har givetvis sin  Blood on the Tracks. Vad är det jag talar om - jo legendariska skilsmässoplattor. Bland denna skara av giganter sällar sig nu Sveriges egna bredbenta folkhjälte - Nordman. Han meddelar i ett pressmeddelande att han nu släpper sin egen skilsmässoplatta. Femhundra getter publicerar pressmeddelandet i sin helhet.


Meddelande till alla redaktioner ute i landet:

Efter att ha gått igenom en tuff skilsmässa släpper Nordman och company en nyckelharpsbaserad rockplatta. Nu har du chansen att upptäcka en Nordman du inte trodde fanns. Känslorna flödar på detta moderna mästerverk. Lyssna särskilt till texten i den gripande Hon satt på en mosse  "...jag trodde kärleken var evig, men häxan i byn tog den ifrån mig. Det enda som är evigt är piskor som vinar och svinen som bökar i mjödresterna...".
Eller varför inte låta dig ryckas med i den sång som nog bäst beskriver Nordmans känslor efter uppbrottet Häxor är farliga hondjur  "...hon ska brinna på bål för det brott hon har gjort, det att hon nedkallade djävulen och sa skål. Hon ska sona sitt brott, trots sina ord, alla häxor ska dödas på vår jord...".
Missa inte att köpa plattan som kommer att spelas på alla efterfester i Sverige. Dessutom bjuder Nordman och company på en hejdundrande releasefest. Dra på er skinnkläderna och snöra upp byxorna för den 25 september kommer det största nyckelharpseventet i Norden att gå av stapeln i Globen. Sveriges nyckelharpselit kommer att vara på plats liksom stora delar av arrangörerna bakom Medeltidsveckan på Gotland - En folkfest som du aldrig sett den förut.


Kommentarer
Postat av: M Nileskur

MMM...låter soul. Finns recensionsex att beställa?

2008-08-25 @ 21:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0