Lansering av nästa stora bloggsensation

Konfidentiellt - förstör efter genomläsning


Angående start av bloggen Torstens tankar om livet - En blogg med Sveriges humorelit.


Hej,

Här kommer ett unikt erbjudande från Kloka ord i alla lägen AB, Vi är i startgroparna för att dra igång vår storsatsning inför hösten och DU är välkommen att hoppa ombord på skutan som i nuläget kallas för Torstens tankar om livet - En blogg med Sveriges humorelit.


Vässa humorpennan! Nu kör vi 150 procent rakt in på bloggtopparna!
Vi ska bryta alla tabun: Vi kommer att provocera kändisar, skriva svordomar, diskutera analöppningar, bjuda på kroppsvätskor och mycket mer.


Från företaget Kloka ord i alla lägen AB vill vi bara säga att vi tror stenhårt på den här idén. Svenska komiker har aldrig varit hetare och du är ett av våra unga löften. Vi kommer att lägga ut mycket kosing för att se till att du får den uppmärksamhet i kvällspressen som du förtjänar. Nu är frågan om du pallar för trycket?

Eftersom mycket är topphemligt så föreslår jag ett topphemligt möte inom kort. Gärna den 5, 7,8,9 eller 10 september.


Under mötet bjuder vi på getinspirerad mat och roliga vitsar. Som ett exempel: Flickan och getabocken skulle gå och bada och geten frågade om han fick titta på när flickan bytte om. Flickan som var finlandssvensk svarade i upprörd ton. "Ge tig, här gets inga graaatis syner" och så tog hon hans getöga och kastade det på en bondmora som gick förbi. (Här finns det plats för skratt) Bondmoran blev först arg när hon fick ett slemmigt öga på sig, men insåg sedan att det bara var någon som ville kasta ett getöga på henne för att se vad hon gjorde. Snipp snapp snut så var getasagan slut. (Här finns det plats för skratt)Svara så snabbt som möjligt

Vänlig hälsning


Kurt Karlzon, entreprenör och levnadskonstnär

Kloka ord i alla lägen AB
Bagarvägen 12, 7 tr
173 45
Karlstad


Kommentarer
Postat av: Kurts namne

Kurt din gamla skojare,Ska reka i bekantskapskretsen (känner ju en del) och se om jag kan dra i hop ett stå upp-gäng "med licens att skoja".Höres!

K

2008-08-15 @ 12:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0