Goran på godset – en erotisk odyssé

I dag startar vår novellföljetong "Goran på godset". Vår eminente medlem i manspanelen - Henrik Mankell - beskriver den med tre ord: "kittlande", "sidvändare" och "smaklökstriggande".


Goran stod i dörren, vickade tårna fram och tillbaka över tröskeln. Det var en solig dag och den var hans. Han såg ner på sina fötter, eller det kunde han inte, men han lät åtminstone blicken vandra i den riktningen. Hans mage hade pondus, det var nog det han var mest stolt över med sin kropp. Minster Goran viskade han och försökte härma den beundran som så ofta avslöjades i hans sekreterares röst.
Fanns det egentligen någon av de andra ministrarna som hade mer pondus? Minister Renfilt var töntig, en sådan minister som appelerar till det modärna, kvällstidningsaktiga. Själv hade han ett gods och en klassisk fru. Men framför allt så hade han ett gods.
Han såg ut över sina ägor medan han lät de svullna, ådriga fingrarna långsamt stryka över den frukostmätta magen. Tidigare hade han hunnit få i sig fyra äggmackor med kaviar och en svart kopp kaffe.
Göran hörde en försynt röst bakom ryggen. Han blundade för ett ögonblick och klistrade sedan på sitt statsmannaleende. ”Är det min lilla fjällko som vaknat” sa Goran och grinade upp sig mot Annitta. ”Var har du sovit” replikerade hon med en tvehågsen röst samtidigt som hon körde sina prinkorvar till fingrar genom hårtesarna som låg kammade över Gorans bastanta flint. Det högg till i Goran vid rörelsen. Han ville inte att hon skulle ta på honom, inte efter vad han upptäckt.

Kommentarer
Postat av: Sötastina

När kommer fortsättningen? Det pirrar i hela kroppen när jag läser inledningen? Snälla håll oss inte på halstret allt för länge!

/SS

2008-08-15 @ 13:18:38
Postat av: kajsa-stina

När kommer fortsätningen? Jag har legat under täcket sedan publiceringen och kan inte gå upp förrän ni publiceras fortsättningen.

2008-08-18 @ 13:13:38
URL: http://kramizzzzzzzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0